Toiminta

Vanhempainyhdistys on järjestänyt useita harrastekerhoja eri-ikäisille oppilaille. Tällaisia olivat esimerkiksi kokki-, tanssi-, golf-, lautapeli- ja sählykerhot sekä lukupiiri.

Vanhempainyhdistyksen varoilla on kustannettu mm.

• Koulun pihaan rakennetun sählykentän maalit
  • Stipendejä
  • Yhdeksäsluokkalaisille ruusut
  • Perinteisen vappuna järjestettävän Talent-kilpailun palkinnot

Yhdistys on pyrkinyt tarjoamaan luokille erilaisia mahdollisuuksia kerätä rahaa leirikouluihin tai luokkaretkiin. Joulujuhlan yhteydessä luokat saivat järjestää arpajaisia, kahviloita ja onnenpyörän. 5. Luokille on perinteisesti tarjottu mahdollisuutta järjestää Halloween-disko.

Vanhempainyhdistyksen toimesta osallistutaan myös Hyvä näkyviin-tiimin tapaamisiin, erilaisiin seminaareihin sekä vanhempainiltoihin.

Vanhempainyhdistys on ottanut aktiivisesti kantaa huoltajilta tulleen palautteen perusteella. Syksyllä 2020 ruoan jakeluun ja hygieniaan liittyen, keväällä 2021 ruokalan siisteyteen ja ruoan jakeluun uudelleen sekä wc-tilojen siisteyteen liittyen.

Vanhempainyhdistys on myös tukenut Kalajärven koulun salin kokoon liittyvää asukasyhdistysten kannanottoa.

Tue vanhempainyhdistyksen toimintaa liittymällä jäseneksi.