Yhdistyksemme

Juvanpuiston koulu sijaitsee Pohjois-Espoon Niipperissä. Lähistöllä on sekä vanhaa omakotiasutusta sekä uusi ja tiivis asutusalue. Ympäristössä on metsää, peltoa ja golfkenttä. Juvanpuiston koulurakennus valmistui vaiheittain vuosina 2003-2005.

Juvanpuiston koulun vanhempainyhdistys ry on perustettu 10.9.2002 eli jo koulun rakennusvaiheessa.

Tavoite ja tehtävä

Vanhempainyhdistyksen tavoitteena on edistää oppilaiden, vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa. Tähän kuuluu yhteistyö vanhempien, opettajien sekä Pohjois-Espoon yhdistysten kanssa. Yhdistys toimii vanhempien äänenä koulua ja kasvatustyötä koskevissa asioissa sekä nostaa esiin opetukseen sekä kasvatukseen liittyviä ongelmia ja kysymyksiä.

Koulun oppilaille tarjotaan mahdollisimman monipuolista kerhotoimintaa ja yhdistykseen kuuluvat perheet saavat kerhoista alennusta.

Liity jäseneksi!

Alla olevalla  lomakeella voit ilmoittaa yhteystietojenne muutoksista.

Yhteystietomuutos