Mun Espoo, anna äänesi kuulua

27.8.2020

https://www.espoo.fi/fi-FI/Mun_Espoo__anna_aanesi_kuulua(186138)?fbclid=IwAR0_4mT4vvbEMAx58gBmznP7TTq61FURBUON5uaeR1y5BbenReAjPvBDnbM
 

Mitä sinulle tulee mieleen Espoosta? Mitkä asiat ovat hyvin? Mihin kaupungin tulisi panostaa? Vastaa kyselyihin, joilla kartoitetaan asukkaiden toiveita tulevaisuuden Espoosta.

Vastauksia hyödynnetään kaupungin strategian, Espoo-tarinan, päivityksessä ja kaupunkiympäristömme kehittämisessä. Kyselyt ovat avoinna lokakuun loppuun saakka.

Espoo-tarina on yhteinen asiamme

Espoo-tarinan valmistelu tulevalle valtuustokaudelle 2021-2025 on käynnistynyt. Nyt keräämme kuntalaisten näkemyksiä ja toiveita Espoon tulevaisuudesta luottamuselinten käsittelyn pohjaksi.

”Meille on tärkeää, että Espoo-tarinassa kuuluu espoolaisten ääni, joten kutsumme kaikki mukaan osallistumaan”, sanoo kaupungin strategiajohtaja Jorma Valve.
”Espoo-tarina on ollut yhteinen suunnannäyttäjä Espoon kehittämisessä jo kahden valtuustokauden ajan. Tarinamuotoista strategiaa on ollut helppo viestiä ja sen toteuttamiseen on sitouduttu hyvin”, Valve sanoo.

Nyt on oikea aika miettiä, millainen sinun tulevaisuuden Espoosi on ja tulla mukaan vaikuttamaan. Vastaaminen kestää noin 5 minuuttia.